Kompanija Glosarij doo danas je uputila vrijednu donaciju najugroženijim stanovnicima naše Prijestonice.
Naime, ova kompanija je Orgnizaciji Crveni Krst Prijestonice Cetinje uputila izuzetno vrijednu donaciju u vidu 1000 prehrambenih paketa i isto toliko  higijenskih paketa.

Ovom donacijom biće obuhvaćeni prvenstveno stariji sugrađani koji su u stanju socijalnih potreba.
U ime brojnih korisnika kojima je pomoć namijenjena, Crveni krst Prijestonice Cetinje se zahvaljuje firmi Glosarij, svom tradicionalnom donatoru, na iskazanoj društvenoj odgovornosti i humanosti u ovom posebno teškom trenutku.

Sekretar Crvenog krsta Prijestonice,  Božidar P. Drecun je istakao da je ovo najveća  i najvrednija donacija koju je cetinjski Crveni krst imao  od gotovo 25.000,00 eur  i zahvalio se kompaniji Glosarij  koja je još jednom pokazala  da je društvena odgovornost i briga o zajednici strateško opredjeljenje njihove firme,  koji treba svi da slijedimo u skladu sa mogućnostima. “Vi ste  danas olakšati život najranjivijima među nama – porodicama koje često nemaju dovoljno ni za ishranu.Hvala Vam na tome!”

Iz firme Glosarij su naglasili, da je društveno odgovorno poslovanje temeljna vrijednost njihove kompanije, a ona je posebno naglašena u vremenima ozbiljnih kriza i opasnosti po cijelo naše društvo, poput trenutne situacije sa pandemijom virusa korona. “Podrška i pomoć najugroženijim porodicama na Cetinju je samo jedna od aktivnosti koju je kompanija Glosarij realizovala, kako bismo pomogli onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija. Sve naše humanitarne aktivnosti, pogotovo one na Cetinju, ne proizilaze samo iz obaveza koje nosi naš status jedne od liderskih kompanija, već i iz iskrene i suštinske brige za društvo i zajednicu”, rekla je izvršna direktorica kompanije Glosarij Mirjana Mijušković.