U organizaciji Crvenog krsta Prijestonice Cetinje juče je izvršena  raspodjela vrijedne humanitarne pomoći u vidu prehrambenih i neprehrambenih artikala za 40 socijalno ugroženih porodica sa teritorije Cetinja

Crveni krst Crne Gore je i ove godine nastavio dobru saradnju sa donatorom porodicom Glendžo, koja je obezbijedila pomoć za 2000 porodica u Crnoj Gori.Paketi sa hranom sadrže osnovne životne namirnice: brašno, ulje i krompir, dok su higijenski paketi sljedeće sadržine: deterdžent za pranje veša, tečnost sa pranje suđa i šampon. Sredstva za ovu vrijednu donaciju je obezbijedila porodica Glendžo, koja je Crenom krstu u kontinuiteu pruža podršku za realizaciju ovakvih aktvnosti.

Crveni krst Cetinje je  zahvalan na vrijednoj donaciji, koja će pomoći određenom broju porodica i olakšati im svakodnevni život. Nadamo se da će primjerom porodice Glendžo biti vođeni i drugi pojedinci, ali i privredni subjekti, jer moramo biti svjesni činjenice da u Crnoj Gori postoji veliki broj pojedinaca i porodica koje žive u veoma teškim uslovima i da zajedničkim djelovanjem možemo kvalitetnije odgovoriti na njihove potrebe.

Crveni krst Cetinje će  u saradnji sa partnerima i lokalnom zajednicom  učiniti dodatne napore da obezbijedi još jedan kontignet pomoći kako bi i drugi naši sugrađani, koji su u stanju socijalne potrebe,  ostvarili pravo na pomoć

Prilikom raspodjele pomoći, pored volontera i saradnika iz Crvenog krsta Cetinje, prisustvovali su  predstavnici donatora, kao i predstavnik Crvenog krsta Crne Gore.