U organizaciji Crvenog krsta Prijestonice Cetinje danas je uručena humanitarna pomoć za 25 ugroženih porodica na Cetinju. Spisak je pripremljen na osnovu podataka kojima raspolaže Crveni krst Prijestonice Cetinje, a sredstva za donaciju obezbijedila je porodica Glendžo.    

Paketi sa hranom, Sadrže osnovne životne namirnice: brašno, tjesteninu, pasulj, ulje, šećer i pirinač, dok su u okviru higijenskih paketa podijeljeni deterdženti za pranje suđa i veša i šampon.

Crveni krst Cetinja je veoma zahvalan na vrijednoj donaciji, koja će pomoći velikom broju porodica i olakšati im svakodnevni život. Nadamo se da će primjerom porodice Glendžo biti vođeni i drugi pojedinci i privredni subjekti, jer moramo biti svjesni činjenice da u Crnoj Gori postoji veliki broj porodica koje žive u teškim uslovima, te da samo zajedničkim djelovanjem možemo odgovoriti na njihove potrebe.

Pomenuta humanitarna akcija nije realizovana samo na Cetinju. Pomoć će, zahvaljujući donaciji porodice Glendžo, dobiti dvije hiljade domaćinstava na teritoriji Crne Gore.