U Organizaciji Crvenog krsta Priejestonice Cetinje, danas  je izvršena distribucija humanitarne pomoći za 25 socijalno ugrožene porodice u na teritoriji Prijestonice Ctinje.

Paketi sa hranom sadrže osnovne životne namirnice: brašno (25 kg), tjestenina (5 kg), pasulj (5kg) i ulje (1l), dok su higijenski paketi sljedeće sadržine: deterdžent za pranje veša, tečnost sa pranje suđa i šampon.

Sredstva za ovu vrijednu donaciju je obezbijedila porodica Glendžo. Ovo nije prva humanitarna inicijativa ove porodice, već su oni i u prethodnom periodu u više navrata pomagali ugroženim stanovnicima Crne Gore.

Crveni krst Cetinje je veoma zahvalan na donaciji, koja će pomoći našim sugrađanima i olakšati im svakodnevni život. Nadamo se da će primjerom porodice Glendžo biti vođeni i drugi pojedinci, ali i privredni subjekti, jer moramo biti svjesni činjenice da u Crnoj Gori postoji veliki broj pojedinaca i porodica koji žive u veoma teškim uslovima i da zajedničkim djelovanjem možemo kvalitetnije odgovoriti na njihove humanitarne potrebe.